Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezinden Moral ve Motivasyon Gecesi

Geri

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezinden Moral ve Motivasyon Gecesi

19 Kasım 2012

Gençler, 3. Müzik Şöleni’nde Doyasıya Eğlendi


Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi, “Moral ve Motivasyon Gecesi” altında gerçekleştirilen 3. Müzik Şöleni’ne bir kez daha ev sahipliği yaptı.

Hasan Fehmi Gökçen Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müzik şöleni, özellikle üniversiteli gençlerden büyük rağbet gördü. Birçok renkli aktiviteye imza atan Gençlik Merkezi,  gerçekleştirdiği şölenle gençleri yine bir çatı altında birleştirdi ve eğlendirdi. 

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden Grup Siyanür, Gençlik Merkezi Müzik Grubu ve 14 yaşındaki Çankırılı Ertuğrul olmak üzere üç farklı grubun sahne aldığı programda, salon dolup taştı.

Programda Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı ve eşi Nurten Dağlı, Belediye Meclis üyesi Rafet Alemdar ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayır protokol olarak yerini aldı. 

“Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasınız.” diyerek gençlere hitap eden Belediye Başkanı İrfan Dinç’in “ Biz, gençlerimizi çok önemsiyoruz. Bunu icraatlarımızla ortaya koyuyoruz. İki Gençlik Merkezimizle sizlerin hizmetinizdeyiz. Gençlerimizin iyi yetişmeleri, donanımlı olmaları, eğitimlerinde aksaklık olmaması konularına büyük önem veriyoruz. Sizler için fırsatlar oluşturmaya çalışıyoruz. Değişik aktivitelerle gençlerimizin birlik ve beraberlik içinde olmalarını sosyal ve kültürel faaliyetlerden faydalanmalarını istiyoruz. Belediye Başkanı olarak, elimizdeki kaynakları sizler için kullanmaktan hiçbir zaman geri durmayacağız. Biz kendimiz için değil, sizler için varız. İyi yetişmeniz ve donanımlı olmanız adına aktivitelerimiz devam edecek.” ifadelerine yer verdiği konuşması tezahüratlarla sık sık kesilerek büyük alkış aldı.