Çankırı Belediyesi Engelleri Aşmaya Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi Engelleri Aşmaya Devam Ediyor

8 Eylül 2015

Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi üyesi olan üç engelli vatandaşımıza daha tekerlekli sandalye temin edildi.

Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek ve kendilerine kolaylık sağlamak amacıyla Engelliler Birimine beş adet tekerlekli sandalye bağışında bulunan gönüllü vatandaşlarımız  ve Belediye Başkanı İrfan Dinç üç adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi üyelerimiz ile buluşturarak büyük bir insanlık örneği sergilediler. İki adet tekerlekli sandalye daha önümüzdeki günlerde engelli vatandaşlarımıza ulaştırılacak.

Engelsiz yaşam için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Dinç, engelliler için yapmış oldukları proje ve hizmetlerin Türkiye’ye örnek olacağını ve gerekli olan faaliyetlere de devam edildiğini belirterek bağışta bulunan Ayla Şentürk Pett ve Christopher  Brian Pett ‘e örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.