Çankırı Belediyesi Dünya Kadınlar Günü’nü Şiir Dinletisi ile Kutlayacak

Çankırı Belediyesi Dünya Kadınlar Günü’nü Şiir Dinletisi ile Kutlayacak

14 Mart 2016

Çankırı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü şiir dinletisi eşliğinde kutlayacak.

8 Mart 2016 Salı günü saat 19.00’da Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda düzenlenecek etkinliğin konuğu Dursun Ali Erzincanlı, Çankırı’da sevenleri ile bir araya gelecek. Okuduğu şiirleri,  etkili sesi ile yüreklere dokunduran Erzincanlı,  Çankırı’da yaşayan vatandaşlarla birlikte Kadınlar Gününü unutulmaz bir hale getirecek.

Kadınlara çiçek ve şiirin yakıştığını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Çankırı Belediyesi, göreve geldiğimizden beri, şehrinde yaşayan kadınları sadece bir gün için hatırlayan bir Belediye olmaktan çıkmıştır. Yaptığımız çalışmalar, hazırladığımız projeler ile Çankırı’da yaşayan kadınlara hak ettikleri değeri her zaman gösterdik. Dünya Kadınlar Günü için de her yıl birçok etkinlik düzenledik, hanımlarımıza güzel bir gün yaşattık. Bu yıl, istedik ki; kadınlarımıza şiirlerle seslenelim, dünya için ne kadar kıymetli olduklarını tekrar hatırlayalım ve hatırlatalım. Şiir Üstadımız Dursun Ali Erzincanlı, etkili sesi ile Çankırılılara seslenecek, kulağımızın ve yüreğimizin pasını silecek. Bu anlamlı günde şiir dinletimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.