Çankırı Belediyesi Camileri Gülsuyu İle Yıkıyor

Çankırı Belediyesi Camileri Gülsuyu İle Yıkıyor

11 Ağustos 2011

Onbir ayın sultanı olan Ramazan ayında vatandaşların ibadetlerini ve özellikle de teravih namazlarını daha rahat bir ortamda ve gül kokuları içerisinde kılabilmeleri için geçmiş yıllarda olduğu gibi cami ve mescitler gülsuyu ile yıkandı.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, cami ve mescitlerin toplu halde ibadet yapılan önemli mekanlar olduğunu belirterek “Kültürümüzde özellikle de ibadet yaptığımız mekanların temizliği çok önemli. Daha önceki yıllarda olduğu gibi cami ve mescitlerimizi gülsuyu ile yıkayıp insanlarımızın huşu içerisinde ibadet yapmalarını arzuluyoruz. Ayrıca cami ve mescitlerimizdeki halıların yıkanması ile ilgili talepleri de değerlendiriyoruz. Halıları da belediye olarak yıkıyoruz” diye konuştu.