Çankırı Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Turnuvası Başladı

Geri

Çankırı Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Turnuvası Başladı

20 Mayıs 2015

10 takımın katıldığı turnuvanın ilk maçları, Recep Tayip Erdoğan Parkı’nda bulunan halı sahada gerçekleşti. Destek olmak için gelen vatandaşlar, Özel Kalem Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğünün kıyasıya mücadelesine tanık oldu. 

Maçları izlemeye gelen taraftarlar arasında birim müdürlerinin, şeflerin ve çavuşların kendi takımlarına verdikleri taktikler, profesyonel takımların teknik direktörlerini aratmadı.

Personelin birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ortamında olması adına bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç,  gayelerinin Belediye çalışanlarının mesai saatleri dışında da bir araya gelmelerini, keyifli vakit geçirmelerini, iletişimlerini güçlendirmelerini sağlamak olduğunu vurguladı. İlimizdeki amatör sporların desteklenmesi ve çalışanların sporun her hangi bir dalı ile uğraşmalarını sağlamaları için Belediye olarak il sınırlarında farklı branşlarda düzenlenen müsabakalara da katıldıklarını dile getiren Başkan Dinç, turnuvaya katılan tüm takımlara ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.