Çankırı Belediyesi Bedensel Engelli 85 Kişinin Hayatını Kolaylaştırdı

Çankırı Belediyesi Bedensel Engelli 85 Kişinin Hayatını Kolaylaştırdı

3 Temmuz 2017

Çankırı’da ikamet eden bedensel engelli vatandaşlardan gelen talep üzerine Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan tahkikat sonucunda destek almadan yürüyemeyen ve hayat mücadelesi veren beş engelli vatandaşın daha arzusu yerine getirildi. 2011 yılında Belediye bünyesinde Engelliler Koordinasyon Merkezini kuran Başkan Dinç, bugüne kadar 30’u akülü olmak üzere 85 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi bedensel engelli vatandaşlara ulaştırdı. Engelli vatandaşların başkalarına duydukları ihtiyacı en aza indirgemeye çalıştıklarını belirten Dinç, yerel yönetim olarak engelli vatandaşların en büyük destekçisi olduklarını ifade ederek bugüne kadar engellilerin hayatını kolaylaştırmak için kendilerine ilettikleri her talebi anında yerine getirdiğini belirtti. Dinç, Çankırı’yı engelsiz bir kent yapmak için uğraştıklarını da sözlerine ekledi.