Çankırı Belediyesi Bayramda Ziyaretçilere Açık Olacak Alanları Açıkladı

Çankırı Belediyesi Bayramda Ziyaretçilere Açık Olacak Alanları Açıkladı

14 Haziran 2024

Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlayan Çankırı Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin mağduriyet yaşamasını önlemek için Belediyeye ait tarihi, kültürel ve turistik alanların bayramda hangi günler açık olacağı ile ilgili açıklama yaptı.

Yer Altı Tuz Şehri Bayramın İlk Günü Kapalı

Yapılan açıklamaya göre; en çok ziyaretçi çeken Yer Altı Tuz Şehri bayramın birinci günü kapalı olurken; Çivitçioğlu Medresesi, Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi, Dr. Rıfkı Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi, Ferit Akalın Radyo ve İletişim Evi, Tarihi Çamaşırhane ile Çankırı Kültür Evi ise bayramın üçüncü gününden itibaren mesai saatlerinde açık olacak.

Sosyal Tesisler Bayramın İlk Üç Günü Kapalı Olacak

Çankırı Belediyesine ait Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi ile İstiklal Yolu Aile Çay Bahçesi, bayramın ilk üç günü kapalı, dördüncü günü ise akşam 17.00’den itibaren açık olacak. Yöresel Mutfak ve Kültür Evi ise bayram süresince kapalı olurken 20 Haziran’dan itibaren mesai saatlerinde açık olmaya devam edecek.