Çankırı Belediyesi Basın Mensuplarını Özel Günlerinde Bir Araya Getirdi

Geri

Çankırı Belediyesi Basın Mensuplarını Özel Günlerinde Bir Araya Getirdi

25 Temmuz 2018

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı yazılı bir mesaj ile kutlayan Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un daveti üzerine Çankırı’da görev yapan basın mensupları Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi. Basın mensupları bu kez kendi günlerini kutladı. Programa; Başkan Yardımcıları Selahattin Akyurt, Hasan Öztürk ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muharrem Ovacıklı da eşlik etti.

Başkan Yardımcısı Selahattin Akyurt, “Gazeteci, televizyoncu, radyocu ve internet haberciliği yapan basın mensuplarımız vatandaşlarımızın her zaman sesi, gözü, kulağı olmuştur. Kamuoyunun aydınlatılmasında önemli görevler üstlenen gazeteci arkadaşlarıma başarılar diliyor, sansürsüz günler diliyorum.” diyerek basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Doğruyol Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Hoşafcıoğlu, basın mensupları adına yaptığı konuşmada kendileri için düzenlenen organizasyondan mutluluk duyduklarını belirterek yerel basın olarak Çankırı halkını medya ve habercilik etiği anlayışı içerisinde bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti. Hoşafcıoğlu, özel bir günde basın mensuplarını unutmayarak gösterdiği kıymetten dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’a teşekkürlerini iletti.