Çankırı Belediyesi Araç Filosuna Taze Kan

Çankırı Belediyesi Araç Filosuna Taze Kan

16 Aralık 2021

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Belediyenin araç filosuna iki araç daha ekledi. Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılacak araçlar ile Çankırı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi.

Çankırı Belediyesi araç ve iş makinesini gençleştiriyor. Saha hizmetlerinde kullanılmak üzere Belediyenin kendi öz bütçesi ile alınan iki adet Ford Transit araç, Su ve Kanalizasyon ile Fen İşleri Müdürlükleri hizmetlerinde kullanılacak. Başkan Esen, araç filosu içerisinde ekonomik ömrünü tamamlamış araçları hurdaya ayırdıklarını belirterek “Araç filomuzu genç ve dinamik araç ve iş makineleri ile güçlendirerek iş verimini ve kalitesini her geçen gün yükseltiyoruz.” dedi. Esen, yeni araçların Çankırı halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.