Çankırı Belediyesi Ailesi İftarda Buluştu

Geri

Çankırı Belediyesi Ailesi İftarda Buluştu

3 Nisan 2023

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, personeli ile birlikte iftar yaptı. İki gün süren personel buluşmalarına personellerin aileleri de katıldı. Başkan Esen, “ Sizler gibi canla başla çalışan, gecesini gündüzüne katan, yerin altında ve üstünde Çankırı’ya hizmet edenlerin ailesi olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

 

İftar sofraları bu kez Çankırı Belediyesi ailesi için kuruldu. Eşi ile birlikte personelini ve ailelerini karşılayan Başkan Esen, iftar öncesi ve sonrasında çalışanları ile sohbet etti. Hafta sonu mesaisini yirmi üç müdürlükte görev yapan çalışanlarına ayıran Esen, Ramazanın bereket, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

 

Çankırı Belediyesinin büyük bir aile olduğuna değinen Esen, “Doğumdan ölüme kadar şehrimizdeki tüm canlılara hizmet etmek ile yükümlüyüz. Son dört yıldır birlikte yürüdüğümüz bu yolda yeri geldi gövdemizi taşın altına koyduk, yeri geldi sevdiklerimizin zamanından fedakârlık ettik. Halkımızın takdiri ile üç yıldır üst üste en çalışkan Belediye Başkanı seçiliyorum. Bu tesadüf değil, çünkü ekip işi. Bu noktada sizlere teşekkür ediyorum,  ailelerinizin de sizlerle gurur duymasını istiyorum. Bugünkü davetimize çocuklarınızı, annelerinizi, babalarınızı getirdiniz. Katılımınız ve ilginiz bizleri çok mutlu etti. İnşallah nice güzel iftar sofralarında bir ve beraber oluruz.” dedi.