Çankırı Belediyesi Ağaç Bayramını 1500 Fidan Dikerek Kutladı

Çankırı Belediyesi Ağaç Bayramını 1500 Fidan Dikerek Kutladı

21 Aralık 2018

Uçak Kütüphane alanının üst kısımlarında düzenlenen etkinliğe Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz ev sahipliğinde daire amirleri ve belediye personelleri de katıldı. Ağaçlandırma Bayramı’nda “Toprakta Senin de Bir Fidanın Olsun” kampanyası katılımcıların kendi isimleri ile fidan diktiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Boz, toplamda 1500 fidanın dikildiğini söyledi. Boz, “İlerleyen günlerde ilerleyen senelerde bu bölge de yeşille buluşmuş olacak. Çok daha güzel bir Çankırı için çalışmalarımızı bütün hızıyla devam ettireceğiz. Ağaçlandırma sezonu ile birlikte çalışmalarımız devam edecek. Katılımlarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. Ağaçlandırma Bayramı'nda basın mensupları da fidan dikti.