Çankırı Belediyesi 2017’nin İlk Asfaltını Attı

Çankırı Belediyesi 2017’nin İlk Asfaltını Attı

28 Mart 2017

Ekipler, kış döneminde kanalizasyon, su, elektrik, doğalgaz vb. kaynaklı arızalar sonucu ortaya çıkan tahribatlar ve kaldırım çalışmalarının yapıldığı alanlarda asfaltlama çalışmaları için kolları sıvadı. Yenimahalle ile Aksu Mahallesi’nde başlayan çalışmalar kapsamında kaldırım çalışmaları tamamlanan Yayla Caddesi, Çelebi Sokak, Taş Mescit Caddesi, Yunus Emre Caddesi başta olmak üzere şehrin ihtiyaç duyulan alanlarında asfalt yama ve yeni yol asfaltlama çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, kurdukları yeni asfalt plenti sayesinde kendi asfaltını üreten bir Belediye olarak şehrin muhtelif noktalarında mevcut arızaların giderilmesinin ardından tahribata uğrayan alanlarda gerçekleştirilecek asfalt yama çalışmaları ile yeni yerleşim alanlarında açılan yolların asfaltla buluşturulması için tüm donanımın mevcut olduğunu yineledi. Dinç, havaların ısınması ile birlikte asfalt çalışmalarının daha da hız kazanacağını belirtti.