Çankırı Belediyesi 2016 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Geri

Çankırı Belediyesi 2016 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

12 Ocak 2016

Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda; Denetim Komisyonu’na üye seçilmesi, bir aylık Meclis tatilinin Ağustos ayında yapılması, Melis toplantısının kayıt işlemlerinin aynı şekilde devam edilmesi hakkında müzakere edilirken derece değişikliği, sözleşmeli personel ücretleri ve aylık maktu fazla çalışma ücretinin düzenlenmesi ile geçici işçi vizesinin yenilenmesine oy çokluğu ile karar verildi. 

Başkan İrfan Dinç’in talimatı üzerine 2015 yılında gerçekleştirilen belediye çalışmaları hakkında Belediye Meclis üyelerine bilgi verildi. Birim Müdürleri, bir yıl boyunca yapılan çalışmaları görsel sunum eşliğinde anlatırken Meclis üyeleri de çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Gerçekleştirilen sunumda çalışmaların yanı sıra “Şeffaf Belediyecilik”  ilkesi doğrultusunda bütçenin kullanımı hakkında da bilgi verildi.   

Gündemin diğer maddeleri görüşülmek üzere oy birliği ile 8 Ocak Cuma günü sabah 09.00’a ertelenirken; yeterli çoğunluk sağlanamadığından dolayı gündem maddeleri, belediye çalışmaları ve projelerine ilişkin hizmetlerin değerlendirileceği toplantının 11 Ocak Pazartesi günü saat 18.00’de yapılması kararlaştırıldı.