Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği “Esen ile Devam” Dedi

Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği “Esen ile Devam” Dedi

28 Mayıs 2021

Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde Mayıs ayı toplantısını gerçekleştiren Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği, birinci gündeminde Birliğin 2020 yılı Kesin Hesabı kabul edildi. İkinci gündemde ise yeni yönetimi belirlemek üzere Başkanlık seçimi yapıldı. 11 üyenin gizli oy kullandığı seçimlerde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yerel seçimlere kadar görev yapmak üzere, Birliğin Başkanlığına yeniden seçildi. Toplantıda Meclis Başkan Vekilleri ve Kâtip Üye seçimleri de gerçekleştirildi.

Kısa bir konuşma yapan Esen, üyelerden güvenoyu alarak yeniden seçilmesini mutlulukla karşıladığını belirterek Birlik bünyesindeki çalışmaları en iyi ve verimli şekilde sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.