Çankırı Belediye Gençlik Spor Altına Doymuyor

Çankırı Belediye Gençlik Spor Altına Doymuyor

8 Eylül 2015

Atıcılık ve Avcılık dalında Çankırı’yı temsil eden Eruysal, TRAP Kulüplerarası Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda yirmi üç rakibini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu. Türkiye birinciliğini elde eden sporcusunu makamında kabul eden Başkan Dinç, ‘’ Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularımızın, bizleri ilimize yakışır şekilde temsil etmeleri her zaman gurur verici. Atıcılık ve Avcılık branşımızda olduğu gibi diğer branşlarımızda da bizleri gururlandıran sporcularımıza ve alanlarında azim göstererek kulübümüzü başarıdan başarıya taşıyan değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman belirttiğim gibi sporun ve sporcunun daima destekçisiyiz. Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübümüzün Çankırı'mızı hem yurt içinde hem de yurt dışında her zaman en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Dinç daha sonra başarılı genç sporcuyu altınla ödüllendirdi.