Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz Basın Mensupları ile Bayramlaştı

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz Basın Mensupları ile Bayramlaştı

16 Ağustos 2018

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Kurban Bayramı öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek bayramlaştı.Başkan Boz, Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda basın mensuplarına şehrin muhtelif alanlarında devam eden bayram hazırlıkları hakkında da bilgi verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı'daki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Birçok çalışmanın bayrama yetiştirilmesi için ekipleri seferber ettiklerinin  altını çizen Boz,şehirdeki su sorununu çözmek için büyük gayret gösterdiklerini ve Bayram öncesi tüm hazırlıkları hızlandırdıklarını belirtti. Boz, " Şehrimiz ve halkımız için görev başındayız. Bize verilen emaneti en iyi şekilde taşımak ve bize güvenen insanların hayır duasını almak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." diyerek basın mensuplarının yaklaşan Kurban Bayramını kutladı.