Çalışkan 2’ler Belediyede Meslekleri Tanıdı

Çalışkan 2’ler Belediyede Meslekleri Tanıdı

28 Ocak 2015

Çankırı Belediyesi, öğretmenleri eşliğinde meslekleri tanımaya yönelik gezi ve incelemelerde bulunan Güneş İlkokulu 2. sınıf öğrencilerini ağırladı.

Belediye Meclis Salonunda Başkan Yardımcıları Hüseyin Boz ve Selahattin Aykurt tarafından karşılanan minikler, bulundukları Meclis Salonu, belediyenin işleyişi, yönetim kadrosunun nasıl belirlendiği ve Başkan Yardımcılarının görevleri hakkında bilgilendirildi. Başkan Yardımcılarını soru yağmuruna tutan çalışkan 2’ler,  Çankırı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunarak Belediye Başkanı İrfan Dinç’ten isteklerini sıraladı. Öğrenciler, yeni yapılan parklarda  yaz döneminde bol bol oynadıklarını belirterek Başkan Dinç’ten çocuklar için kış parkı isteklerini de dile getirdi.

Meslekleri tanımaya yönelik yapılan ziyarette minikler Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Zabıta, Fen İşleri Müdürlükleri ile Beyaz Masa ve Çocuk Meclisini de ziyaret ederek birçok mesleği tanıma fırsatı buldu.