Büyüklere Hürmet Hizmet ile Geldi

Büyüklere Hürmet Hizmet ile Geldi

2 Nisan 2018

Belediye Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, bu yıl da dur durak bilmedi. Yaşlılar Haftasını etkin bir biçimde kutlayan Çankırı Belediyesi, büyüklerine hürmetini hizmetleri ile gösterdi. Rutin olarak devam ettirdiği faaliyetlerini Yaşlılar Haftası süresince daha da arttıran Belediye, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi yetkilileri gözetiminde dünün gençlerini yine keyifli etkinliklerde bir araya getirdi. Belediyenin tahsis ettiği otobüsle götürülen yaşlı vatandaşlar, Ankara’nın tarihi ve kültürel mekânlarının ardından Çankırı sınırları içerisinde bulunan Hoşislamlar Türbesi ve Asker Balıkları ziyaret etti. Yaşlı vatandaşlar,  Termal Kaplıca Otele götürülerek güzel bir gün geçirdi. Kaplıcanın kendilerine çok iyi geldiğini ve Belediyenin ilgisinden çok memnun olduklarını belirten yaşlılar, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve ekibine teşekkür etti.