Büyük Cami Önü Meydan ve Kapalı Otopark Çevresindeki Yollar Asfaltlandı

Büyük Cami Önü Meydan ve Kapalı Otopark Çevresindeki Yollar Asfaltlandı

22 Eylül 2023

Yukarı Çarşı’yı hareketlendirecek Büyük Cami Önü Meydan ve Kapalı Otopark çalışmasında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında altyapı çalışmaları tamamlanan yollar asfalt ile buluştu. Kapalı otopark çevresindeki yollara yaklaşık 200 ton sıcak asfalt serildi. Projenin peyzaj düzenlemeleri devam ediyor.

Çankırı Belediyesinin projeleri bir bir hayata geçiyor. Proje çalışmalarını tamamlayarak açılışlarını yapan Belediyenin devam eden projeleri de gün yüzüne çıkıyor. Yukarı Çarşı’yı hareketli günlerine kavuşturmak için önemli bir adım olan Büyük Cami Önü Meydan ve Kapalı Otopark projesinin tamamlanması için geri sayım başladı. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgede yollar onarılarak sıcak asfalt ile buluşturuldu. Yaya ve araç trafiğine açılan yolların ardından bölgedeki esnafın mağduriyeti de giderildi. Mimar Sinan Mahallesi Sultan Süleyman Cami (Büyük Cami) önündeki 1428 metrekarelik alanda yapılan Meydan ve Kapalı Otopark projesinin, peyzaj çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentin önemli noktalarından olması bekleniyor.