Buğday Pazarı Mahallesinde 3000 Kişiye Rekor İftar

Geri

Buğday Pazarı Mahallesinde 3000 Kişiye Rekor İftar

21 Eylül 2011

Kucaklama Taşı Mevkii altından Migros önüne kadar yol tek taraflı olarak kapatılarak masalar kuruldu ve mahalle halkına iftar yemeği düzenlendi.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve Belediyemiz Başkan Vekili Rafet Alemdar, Belediyemiz Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çıyan ve Mehmet Çayır’ın da katıldığı yemeğe mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. 3000 sandalyenin yer aldığı mahalle yemeğinde bazı vatandaşlar da oturacak yer bulamayınca işyerlerinin önünde iftar açmak durumunda kaldı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğinde belediye personeli yemek servisi yaparken yoğun kalabalık nedeniyle vatandaşlar da yemek dağıtımına yardımcı oldu.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç tek tek masaları dolaşarak vatandaşlara afiyet olsun dedi. Belediye Başkanımız İrfan Dinç, mahalle iftarlarının sonuncusuna vatandaşların göstermiş olduğu ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Biz vatandaşlarımızın mübarek ramazan vesilesi ile kaynaşmalarını, birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ruhunun, mahalleli bilincinin oluşturulmasını arzu ediyorduk. Bu manada mahalle iftarlarımız amacına ulaşmıştır. Buğday Pazarı Mahallesi sakinleri bu iftara Türkiye’de nüfusa göre en fazla katılımla bir rekora imza atmıştır” diye konuştu.