Bosna Hersek Zavidovici Belediye Başkanı Mujanovic’ten Dinç’e Teşekkür Mektubu

Bosna Hersek Zavidovici Belediye Başkanı Mujanovic’ten Dinç’e Teşekkür Mektubu

23 Nisan 2018

2018 Çankırı Farkınalık Yılı kapsamında düzenlenen dostluk maçı dolayısı ile Çankırı’da ağırlanan Bosna Hersek ve Türkiye Masterler ve Veteranlar Milli Karması, gittikleri yerlerde Çankırı’yı anlatıyor. Çankırı’dan güzel anılar ile ayrılan futbolcuların memnuniyeti diplomasiye de yansıdı. Bosna Hersek Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Mujanovic, vatandaşlarını 3 gün boyunca Çankırı’da ağırlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür mektubu gönderdi. Mujanovic, cümlelerini Başkan Dinç ve ekibini Bosna Hersek’e davet ederek bitirdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, teşekkür mektubu göndererek nezaket gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek “Kardeşlerimizi burada ağırlamaktan ve dostluğumuzu pekiştirmekten mutluluk duyduk. Hemşehrilerimizin gösterdiği sonsuz misafirperverlik yaran kültürümüzün olmazsa olmazıdır. Bu gönül dostluğunu yerinde görmek isteyen herkesi Çankırı’ya davet ediyoruz.” dedi.