Bisiklet-Yürüyüş ve Araç Yolu Projesi’nin Büyük Bir Kısmı Tamamlandı

Bisiklet-Yürüyüş ve Araç Yolu Projesi’nin Büyük Bir Kısmı Tamamlandı

18 Aralık 2017

2018 yılına sıkı bir giriş yapmaya hazırlanan Çankırı Belediyesi, Atatürk Yolu (Deveyolu) üzerinde Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu önünden başlayarak Kenbağ Mevkiine kadar toplam 4 bin metrelik mesafeyi kapsayan Bisiklet-Yürüyüş ve Araç Yolu Projesi’nde sona yaklaştı.

Şehri, Çankırı tarihinde görülmemiş çalışmalar ile buluşturan Belediye Başkanı İrfan Dinç, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Çankırı’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığının standartlarına uygun olarak yapılan ilk bisiklet yolunu hizmete açmış olacak.

Proje kapsamında; kaldırım ve yürüyüş yolu güzergâhını tamamlamak üzere olan Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu önünden asfalt serimine başladı. Hava şartlarının da el vermesi durumunda 2017 yılında yolun bir km’lik kısmının asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak.