Belediyenin Yaz Kursları Sona Erdi

Belediyenin Yaz Kursları Sona Erdi

8 Eylül 2015

Yaz kurslarında farklı branşlar da göz doldurdu. 111 kursiyer yüzme öğrenirken; jimnastik, badminton, satranç, halk oyunları, gitar, Kura’n-ı Kerim ve İngilizce dersleri de yoğun ilgi gördü. Çankırı’da yaşayan çocukların ve kadınların yaz dönemini verimli ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak için 6 noktada ve farklı branşlarda kurslar düzenleyen Belediye, yaz kursları heyecanını sosyal faaliyetler ve piknik ile noktaladı.

Çankırı Belediyesi Kadın Eğitim Kültür Merkezindeki kurslara katılan 6–12 yaş aralığındaki çocuklar ve aileleri ile Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda düzenlenen piknikte bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, her yaz sezonunda açtıkları kurslara katılımın çığ gibi büyüdüğünü ifade etti. Başkan Dinç, çocuklarla bol bol sohbet etti. Kurslardan oldukça memnun kaldıklarını belirten öğrenciler, kursların kış aylarında da devam etmesi isteklerini dile getirdiler. Açılan kurslar sayesinde sezonu dolu dolu geçirdiklerini ifade eden Dinç, “Özellikle çocuklarımızın ve ailelerinin yaz kurslarımıza bu yıl da gösterdikleri yoğun ilgi, bizi fazlası ile memnun etti.” ifadelerine yer verdi.