Belediyenin Yaz Kursları Sergisi Büyük İlgi Gördü

Geri

Belediyenin Yaz Kursları Sergisi Büyük İlgi Gördü

13 Eylül 2012

ÇANKIRI’DA COŞKULU SERGİ AÇILIŞI

Çankırı Belediyesi’nin yaz döneminde düzenlediği kursların sergisi kent merkezindeki Yunus AVM’de coşkulu bir katılımla açıldı.

Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaz döneminde belediye bünyesinde 16 branşta 734 kursiyerin katıldığı yaz kurslarının başarıyla tamamlandığını belirterek “Bugün, kurslarımızda yapılan çalışmaların neticelerini görmeye geldik. Kursiyerlerimizin kazandıkları becerileri hep birlikte göreceğiz. Çankırı Belediyesi, donanımlı bir insanın her türlü sosyal ve kültürel ihtiyacı yanında eğitimle alakalı tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek fiziki mekân ve eğitimci potansiyeline sahiptir. Biz, insanımızın özellikle de çocuklarımız ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için imkânlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü hizmetin merkezine insanı koyuyoruz ve önceliğimiz insan diyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından kursiyerler tarafından hazırlanan çalışmalar ve ürünlerden oluşan sergi Belediye Başkanı İrfan Dinç, eşi Zeynep Dinç, programa katılan İhlâs Haber Ajansı Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun, Yunus AVM Müdürü Kemalettin Din tarafından açıldı.

Fotoğrafçılık, İngilizce, resim ve takı tasarım kurslarına katılan kursiyerlerin sergilediği başarılı eserler, kısa süreli bir kursta kişilerin ilgi alanlarına göre kendilerini geliştirmelerine güzel bir örnek teşkil ederken; ney, gitar, bağlama, piyano kurslarına katılan kursiyerlerin mini konseri de ilgiyle dinlendi.

Çankırı Belediyesi tarafından Yunus AVM B1 katında açılan yaz kursları sergisi, 16 Eylül 2012 Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.