Belediyenin Tasavvuf Musikisi Konserine Yoğun İlgi

Belediyenin Tasavvuf Musikisi Konserine Yoğun İlgi

25 Aralık 2015

100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde; Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Tasavvuf Müziği Topluluğu, sergilediği performans ile Çankırılılardan büyük alkış aldı. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, salonun iki katını da doldurdu.

İki bölümden oluşan konserde Şef Aydemir Tuncer yönetiminde 15 ilahi seslendirildi. Yaklaşık iki saat süren Tasavvuf Musikisi Konseri, izleyenlerden tam not alırken konser sonunda Belediye Başkanı İrfan Dinç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Sanat Müziği Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Çankırı’nın fahri hemşerisi Yekta Başeğmez’e teşekkür plaketi, Tasavvuf Müziği Topluluğu sanatçılarına ise çiçek takdim etti.