Belediyenin Kur’an Kursu Öğrencilerinden Veda Programı

Belediyenin Kur’an Kursu Öğrencilerinden Veda Programı

23 Ağustos 2017

Belediyenin yaz sezonu Kuran Kurslarında eğitim gören öğrenciler için düzenlenen veda programları devam ediyor. Buğday Pazarı Hanımlar Lokalinin Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlediği veda programında Kuran eğitimi alan öğrenciler, okudukları Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler ile göz doldrurdu. Programda tiyatro gösterileri de sergilendi.

Veda programında öğrencileri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı İrfan Dinç, kursu başarı ile tamamladıkları için çocukları tebrik ederek onların  din eğitimini doğru bir şekilde almaları için destek veren ailelerine teşekkür etti. Çocuklar ile ilgili gerçekleştirilen hizmetlerin tek bir ortak noktası olduğunu vurgulayan Dinç, “Amacımız yavrularımıza iyi bir gelecek hazırlamak ve onları donanımlı yetiştirmektir.” ifadelerini kullandı. Program sonunda şehitler için dualar da edildi. Başarı belgelerini alan çocuklar arkadaşları ile bol bol fotoğraf çektirdi.