Belediyenin Kültür Gezilerinde Sıra Kastamonu’da

Belediyenin Kültür Gezilerinde Sıra Kastamonu’da

14 Kasım 2023

Kaydınızı Yaptırmayı Unutmayınız!

Çankırı Belediyesi kültür gezileri kapsamında bu kez Kastamonu’ya çıkarma yapıyor. Belediyenin 45 kişilik otobüsü, 17 Kasım Cuma günü Çankırı’dan Kastamonu’ya hareket edecek. Gezi kapsamında vatandaşlara ücretsiz ulaşım sağlanırken kahvaltı ve öğle yemeği de verilecek. Geziye katılmak isteyen vatandaşlar gezi için kayıtlarını Belediyenin 7. katında bulunan Sosyal Yardımlaşma Birimine gelerek veya 0 506 240 34 81 numaralı hattan (Emine Şahin) ulaşarak isim yazdırabilecek.

Çankırılıların yeni yerler görmeleri, tarihi ve kültürel mekânları gezmeleri, inanç ve kültür turizmine katılımlarını ve sosyalleşmelerini sağlamak amacı ile Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri tüm hızıyla devam ediyor. Rotasını Kastamonu’ya çeviren belediye, türbeleri, müzeleri ve ören yerleri gezdirecek.

17 Kasım Cuma ve 20 Kasım Pazartesi günleri Kastamonu’ya günübirlik düzenlenen geziler için kayıt yaptırmayı unutmayınız.