Belediyenin Kış Atölyeleri 180 Çocuğun Katılımı ile Başladı

Belediyenin Kış Atölyeleri 180 Çocuğun Katılımı ile Başladı

21 Ekim 2019

Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi bünyesinde 7–13 yaş arası çocuklara yönelik kış atölyelerini dördüncü döneme taşıyan Çankırı Belediyesi, bu dönem okul öncesi 5–6 yaş aralığındaki çocukların merak duygularına da seslenecek. Ön kayıtların tamamlanmasının ardından kış atölyesi çalışmalarına başlayan Akademi, 2020 yılı Mayıs ayına kadar eğitimlerini sürdürecek. Hafta içi her sabah 08.30–12.00 saatleri arasında düzenlenen etkinliklere katılan minikler; bilim ve uzay, robot, İngilizce, zekâ, oyunla matematik, değerler eğitimi, resim ve müzik atölyeleri ile Psikolog gözetimindeki oyun atölyesi etkinliklerinden faydalanırken öğleden sonra gruplarına katılan 7–13 yaş aralığındaki öğrenciler ise Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi, Mucitler, Orf Eğitimi, Resim, Drama, Piyano, Değerler Eğitimi, Zekâ Oyunları, Rehberlik, Keman ve Gitar Atölyelerinden faydalanacak. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yeni sezonda 180 çocuğa hizmet veren Çocuk Akademisi bünyesinde bu yıl da Çankırı’da yaşayan çocuklara eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşatacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.