Belediyenin Çocuk Oyunları Şenliği Pazartesi Günü

Belediyenin Çocuk Oyunları Şenliği Pazartesi Günü

22 Mayıs 2017

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in  Uçak Kütüphane alanına geleneksel oyunları çizdirmesinin ardından şimdi de Çocuk Oyunları Şenliği ile çocuklar hem geleneksel oyunları oynayarak yarışacak hem de akranları ile kaynaşma fırsatı bulacak. Belediye, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de destek verdiği şenlik ile Çankırı’da yaşayan aynı yaş grubundaki çocukları bir arada eğlendirecek.

Beden Eğitimi Öğretmenleri eşliğinde Çocuk Oyunları Şenliği’ne katılacak Çankırı’da eğitim gören tüm 3. ve 5. sınıf öğrencileri, akranları ile yarışacak. Öğrenciler, halat çekme, cuval yarışı ve koordinasyon parkurunda  kendi okul ve sınıfları adına performans gösterecek. Dereceye giren öğrenciler kupanın sahibi olurken yarışmalarda 1. gelen sınıf, Başkan Dinç’in ödül olarak belirlediği sürpriz  gezinin de sahibi olacak. Şenliğe katılanlara yöresel şekerlemelerden pamuk ve macun şeker de ikram edilecek.