Belediyemizin Acı Kayıbı

Belediyemizin Acı Kayıbı

19 Ocak 2012

1969 yılında Eldivan İlçesinde doğan Elvan Aydın, 1992 yılında Türk Silahlı Kuvvetler bünyesine Uzman Çavuş olarak göreve başladı.

1999 yılında Kırklareli Babaeski İlçesinde Uzman Çavuş olarak görevli bulunduğu dönemde çalıştığı birliğinden kendi isteğiyle ayrıldı. 14.03.2003 tarihinde Çankırı Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bürosunda tahsildar olarak memuriyetine devam eden Elvan Aydın 2010 yılında “ÇANKIRI’LI BİR YESEVİ DERVİŞİDİR HACI MURÂD-I VELİ” isimli kitabı yayınladı. 2010 yılında rahatsızlanan Elvan Aydın’a Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde böbrek yetmezliği ve ilik kanseri teşhisi konuldu. Hastalıkla 1 yıldan fazla mücadele eden Elvan Aydın 17 Ocak 2012 Salı günü saat 18:00’de tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Hakkın Rahmetine kavuştu. İki çocuk babası olan merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ederiz.

NOT:Merhumun cenazesi bugün (18 Ocak 2012 Çarşamba) öğle namazına müteakip Eldivan ilçesinde defnedilecektir.