Belediyemizden Kadınlara İlk Yardım Kursu

Belediyemizden Kadınlara İlk Yardım Kursu

4 Nisan 2011

Belediyemiz ile ODTÜ işbirliğinde gerçekleşen "Kadınlar İşte"projesi kapsamında kursiyerlere yönelik ilk yardım kursu düzenlendi.

Hafta sonunda Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen ve 90 bayan kursiyerin

katıldığı İlk Yardım kursu Belediye 6. katındaki Kadın İstihdam Merkezinde gerçekleştirildi.

Çankırılı hanımlara İlk Yardım Kursu dört hoca tarafından en ince detayları gösterilerek uygulamalı bir biçimde verildi. Kurs, Türk Kızılay´ı ODTÜ Şubesi İlk Yardım eğitmenleri Şenay Tilki, Zeynep Çam ve Camal Ünal ile birlikte Türk Kızılay´ı Genel Merkezi İlk Yardım Eğitmeni Elif Taşkın tarafından verildi. Kurs sonunda katılımcı kursiyerlere uluslararası geçerliliği bulunan birer sertifika verildi.

Kurs boyunca eğitimci ve kursiyerlere ev sahipliği yapan Kadın İstihdam Merkezi Yöneticisi Malike Kurt "Merkezimizin ilk kursu olmasına rağmen Çankırılı bayanlardan yoğun bir talep oldu. Merkezimizde hanımlara yönelik yararlı kurslarımız devam edecektir. Önümüzdeki hafta İş Kazaları hakkında tecrübeli hocalar tarafından yine 90 kişilik bir gruba kurs verilecektir. Hanımlarımız için elimizden gelen bütün imkanları sunmaya çalışıyoruz" dedi.