Belediyemizden Geleneksel 23 Nisan Yemeği

Geri

Belediyemizden Geleneksel 23 Nisan Yemeği

5 Mayıs 2011

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, 23 Nisan günü öğrencilerin gösteri ve sunumlarını çok beğenmiş, onları yetiştiren başta öğretmenleri olmak üzere velileriyle tanışmak ve kaynaşmak için yemekli bir eğlence düzenlenmesinin talimatını vermişti.

Belediyemiz Çocuk Meclisi koordinatörü Songül Köroğlu ve çocuk meclisi sorumluları 03 Mayıs 2011 Salı günü Belediye İş Merkezi Uzay Düğün salonunda istenilen programı hazırladılar. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı programda çocuklar başta kolbastı olmak üzere, değişik dans ve halk oyunlarıyla gönüllerince eğlendiler.

Programa gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduğu gözlenen Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Ben öncelikle programımıza iştirak eden velilere çok teşekkür ediyorum. Hakikaten çok kabiliyetli yavrularımız var. Yavrularımızın bu kabiliyetlerini ortaya çıkartmak, onlara kabiliyetleri doğrultusunda istikbal hazırlamakta, kentin belediye başkanı olarak benim en tabii ve en temel görevimdir. Tabii ki velilerimize de çok iş düşüyor. Ayrıca çocuklarımızı bu seviyeye getiren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Teşekkür ve alkışı en çok onlar hak ediyor. Bu vesileyle; bu güzel yavrularımızı, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tekrar kutluyorum. Sizlerle daha güzel günlerde buluşmak temennisiyle, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum”dedi.