Belediyemizde Bayramlaşma

Belediyemizde Bayramlaşma

16 Kasım 2011

Beraberinde Başkan Vekili Rafet Alemdar, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çiyan ve Mehmet Çayır ve Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı’nın hazır bulunduğu bayramlaşmada makama gelen personelle bayramlaşan Belediye Başkanımız İrfan Dinç makama gelen vatandaşlarla da bayramlaştı.

Bayramların, insanlarımıza neşe, huzur ve mutluluk getirdiğini belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Sizlere Cenab-ı Allah’tan, tüm aile bireylerinizle birlikte nice bayramlara kavuşmanızı niyaz ediyorum. Çünkü bayramlar bizleri birbirimize yakınlaştıran kutsal günlerdir. Bu bayramlar ailece, toplumca ve milletçe kenetlendiğimiz en değerli günlerimizdir. Daha müreffeh yarınlara kavuşabilmemiz için bayramlarda olduğu gibi, başka günlerde de bir birimize karşı hoşgörülü olmalıyız” dedi.