Belediyemiz "Sevgi Çocuklarını" Ağarladı

Belediyemiz "Sevgi Çocuklarını" Ağarladı

20 Ocak 2012

Sevgi Çocuklarına öncelikle Belediyemiz 7. katında hazırlanan birbirinden güzel yemekler ikram edildi. Özellikle kursiyer ve gönüllü hanımların bir araya gelerek hep birlikte içerisine anne şefkati kattıkları mantı  görülmeye değerdi.

Bu önemli günde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Demir, Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Yasin Vural,Levent Şentürk,Belediye Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı ve öğretmenler minik yavruları yalnız bırakmadılar.

Daha sonra Yunus AVM’ye götürülen çocuklara, alışveriş merkezinin bütün bölümleri gezdirilirken, onlar için sinemada özel olarak hazırlatılan çocuk filmi izlettirildi.

Ayrılık zamanı geldiğinde yaşanılan mutlu günün anısına toplu halde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu anlamlı ve mutlu günün sonunda geriye kalan ise yuvalarına gitmek için otobüslere binen çocukların gözlerindeki ışıltı idi.