Belediyemiz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi 7. Dödem Kurs Kayıtları Başlıyor

Geri

Belediyemiz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi 7. Dödem Kurs Kayıtları Başlıyor

5 Ekim 2011

Belediyemiz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi Kurs kayıtları 10.09.2011 pazartesi günü başlıyor.

 

6 yıldır Çankırılı hanımlara başarıyla hizmet veren Belediyemiz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi 7. dönem kurslarını açmaya hazırlanıyor. Kurslar geçmiş yıllarda yoğun ilgi görmüş ve kurs sonunda düzenlenen sertifika törenleri ile dönem sonu sergileri hanımların ilgisine mazhar olmuştu. Çankırılı hanımlara beceri kazandırma yanında hanımlar arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı da sağlaması bakımından önemli bir misyonu bulunan Belediyemiz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi bu yıl 33 farklı branşta kurs açmayı planlıyor.

Belediyemiz 7. katında bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yanında bu yıl Esentepe Mahallesi’nde açılacak şubede de Kurdela Nakışı, İğne Oyası, Makine Nakışı kursları düzenleneceği ifade edildi.

Kurslara katılmak isteyen hanımların 10 Ekim 2011 Pazartesi gününden itibaren Belediyemiz Beyaz Masaya kayıt yaptırmaları gerekiyor. 17 Ekim 2011 Pazartesi günü başlayacak olan 2011-2012 kurs döneminde açılacak kurslar şunlar:

 

İğne oyası Kursu, Kurdele Nakışı Kursu, Tel Kırma Kursu,Örgü Kursu, Kırkyama Kursu, Brezilya Nakışı Kursu, Dantel Angles Kursu, Biçki Dikiş Kursu, Makine Nakışı (Beyaz İş) Kursu, Mefruşat Kursu, Geleneksel El Nakışları Kursu, Maraş İşi(Yöresel Bindallı İşleme Kursu, Yöresel Bebek Yapımı Kursu, Tuz Hediyelik Eşya Yapımı Kursu, Beş Şiş Çorap Örme Kursu, Porselen Boyama Kursu, Resim Kursu, Boncuk İşleme Kursu, Halı-Kilim Dokuma Kursu, Bez Dokuma Kursu, Kişisel Cilt Bakımı Kursu, İngilizce Kursu , Osmanlıca Kursu, Hüsn-ü Hat  Kursu ,Arapça Kursu, Diksiyon Kursu ,Kurabiye ve Şekerleme Kursu-Gıda Güvenliği Kursu, Gitar Kursu, Ney Kursu, Bağlama Kursu, .Keman Kursu,.Ebru Kursu, Rölyef Kursu              

 

Bu kursların dışında talep olması halinde kursiyerler arasında ve dışardan katılımlarla Halk Müziği Korosunun da açılabileceği belirtildi.