Belediyemiz İtfaiye'sinden Yeni Hastane Personeline Yangın Eğitimi ve Yangın Tatbikatı

25 Ekim 2011

Belediyemiz İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci yönetimindeki eğitim ekibi, Devlet Hastanesi idarecileri ve personelinin katılımı ile hastanenin eğitim salonunda yaklaşık iki saat süren yangın öncesi alınması gerekli tedbirler ve yangın anında neler yapılmasına ilişkin görsel sunumlu eğitim verdi.

Salondaki eğitimden sonra hastane bahçesinde personele uygulamalı yangın tatbikatı yapıldı.

Küçük çaplı yangınlara müdahale ve yangın tüpünün kullanımı önce itfaiye personeli tarafından gösterildi daha sonra da hastane personeline uygulama yaptırıldı.