Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğünde Doğalgaz Eğitimi

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğünde Doğalgaz Eğitimi

20 Ocak 2012

Eğitimde Kargaz Çankırı İşletme Müdürü Mahmut Kasar tarafından günümüzde artık yaşamın bir parçası olan doğalgaz kullanımının hakkında bilgi verildi.

Belediyemiz İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci başta olmak üzere tüm itfaiye personeline doğalgaz vana yerleri, yangın esnasında doğalgazın vanalardan kapatılması, ilimizde meydana gelebilecek doğalgaz yangınları ve yangınlarına müdahale şekilleri, doğalgazın özellikleri ile doğalgaz yangınlarının söndürülmesi esnasında öncelikle can ve mal güvenliğinin sağlanması belirtildi.

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ile Kargaz Çankırı İşletmesi oluşabilecek olumsuzluklara karşı bu güne kadar eğitim seminerlerinin üçüncüsünü gerçekleştirdiler. Eğitim seminerlerinin koordineli olarak başka zamanlarda da devam edileceği bildirildi.