Belediyemiz Huzur Evi Sakinlerini Ağırladı

Belediyemiz Huzur Evi Sakinlerini Ağırladı

4 Nisan 2011

Buğdaypazarı (Hazimiye) Medresesinin misafirhanesinde kuzine sobanın ve bir araya gelen insanların oluşturduğu sıcak ortamda çok güzel bir atmosfer oluştu. Burada değerli büyüklerimiz tarafından geçmişte yaşadıkları güzel ve anlamlı hatıralar anlatıldı. Közlenmiş patates ve kestane ikramının yapıldığı ziyarette büyüklerin neşeli hali ve hatırlanmaktan duydukları memnuniyet görülmeye değerdi. Programa katılan Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve eşleri Zeynep Dinç huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Belediye Başkanımız İrfan Dinç, şehrimizin büyüklerine bir sorunlarının ve isteklerinin olup olmadığını sordu ve en kısa zamanda kendilerini ziyaret edeceğini dile getirdi. Daha sonra Huzur evi sakinleriyle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra arabalarına kadar uğurlayarak yolcu etti.