Belediyemiz Hanımlar Lokalinde Eğlence

Belediyemiz Hanımlar Lokalinde Eğlence

29 Kasım 2011

Hanımlar Lokali üye ve kursiyerleri haftasonu Çankırı Belediyesi Hanımlar Lokalinde gönüllerince eğlendiler. Nursel ve Eda ikilisinin oluşturduğu sanatçı grubu, canlı müzik eşliğinde hanımlara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Eğlence programına,  Belediye Başkanımız İrfan Dinç, eşi Zeynep Dinç, Karatekin Üniversitesi Rektörü eşi Suna Savaş’da katıldı.

Programa, selamlama konuşması yapmak için katılan Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Hanımlar Lokali sadece boş vakitlerinizi geçireceğiniz bir mekan değil. Spor, Müzik, Sosyal ve Kültürel aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz kapasiteye sahiptir. Bu mekanı kurarken hiçbir masraftan kaçınmadık. Çünkü siz hanımefendiler her şeyin en iyisine layıksınız. Size iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Bütün hanımlar adına teşekkür eden Hanımlar Lokali sorumlularımız Hacer Rukiye Yıldırım ve Leyla Akduman   tarafından Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e çiçek takdim edildi.

Daha sonra Belediye Başkanımız İrfan Dinç ayrıldıktan sonra hanımlar eğlencelerine kaldığı yerden devam ettiler.