Belediyemiz Eğitim ve Kariyer Merkezinde Görevli Öğretmenlere Teşekkür Yemeği İkram Etti

26 Kasım 2011

Eğitim ve Kariyer Merkezinde düzenlenen akşam yemeğine, Belediye Başkan Yardımcıları Arif Çiyan, Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır, Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı, Eğitim ve Kariyer Merkezi Müdürü Şaban Ülgen, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Arif Çiyan “Merkezimizdeki çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimiz verilen eğitimden oldukça memnunlar. Siz değerli öğretmenlerimiz sayesinde öğrencilerimiz inşallah hedefledikleri noktaya ulaşacaklardır. Ben bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Hepinize aile bireylerinizle birlikte sağlık, afiyet ve huzur dolu bir ömür diliyorum”dedi.

Program sonunda, Başkan Yardımcıları Arif Çiyan, Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır ile Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı tarafından tüm  öğretmenlere kravat, eşarp takdim edilirken, deneme sınavında dereceye giren altı öğrenciye de roman ve kalem’den oluşan hediyeler verildi.