Belediyemiz Çocuk Meclisinde Seçim Heyecanı

Geri

Belediyemiz Çocuk Meclisinde Seçim Heyecanı

27 Ekim 2011

Belediyemiz İş Merkezi Uzay Düğün Salonu’nda gerçekleşen seçimlere Belediye Çocuk Meclisi üyesi 185 çocuk katıldı.

Belediyemiz Başkanı İrfan Dinç’in de katıldığı Çocuk Meclisi Genel Kurul Toplantısı renkli görüntülere de sahne oldu. Çocukların tezahüratlarla ve coşkuyla karşıladığı Belediye  Başkanımız İrfan Dinç burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanlığı döneminde kendisini en mutlu eden çalışmaların çocuklara yönelik yaptığı hizmetler olduğunu belirterek önümüzdeki dönemde çocuklar için yapacağı projeleri anlattı.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, çocukların getirecekleri yeni projelere de açık olduğunu ve destekleyeceğini belirterek “Sizler için çok özel projelerim var. Tren, Gemi ve Uçaklardan oluşan kütüphane yapmak için çalışmalar yapıyoruz. Acıçay kenarında projelendirdiğimiz Kentpark bünyesinde sizlere yönelik bir hayli etkinlik yapılabilecek alan oluşturuyoruz. Eğitiminiz için belediye olarak da her türlü desteği verme gayretindeyiz. Sizler bizim geleceğimizsiniz, bizler sizleri çok seviyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in konuşmasının ardından Çocuk Meclisi yönetim kurulu seçimlerine geçildi. Seçimler bir hayli renkli ve çekişmeli geçti. 12 adayın yarıştığı seçimler sonunda 44 oy alan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Gizem Altınsoy Çocuk Meclisi Başkanlığı’na seçildi.