Belediyemiz 18 Ayda Yapılacak 18 Projeyi Açıklıyor

Belediyemiz 18 Ayda Yapılacak 18 Projeyi Açıklıyor

19 Ocak 2012

100. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek toplantıda Çankırı Belediyesi’nce şehrin muhtelif bölgelerine uygulanacak projeler kamuoyuna tanıtılacak.

Çankırı’da ilk kez böyle bir proje tanıtım toplantısının yapılacağını belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Çankırı’da 7 yıldır birçok ilke imza attık. Önemli sorunları çözdük, çözmeye devam ediyoruz. Klasik belediyecilik hizmetleri dışında eğitime, kültüre, tarihi eserlere, sanata yatırım yapan bir anlayışla çalıştık. Şuan Belediyemiz Etüd Proje Müdürlüğü’nce hazırlanmış 39 projemiz mevcut. Biz bunlardan öncelikli olarak 18 projeyi belirledik ve kendimize 18 ay gibi bir hedef koyduk. Bu projeler ihale sonrası müteahhite yer teslimi tarihinden itibaren 18 ayda tamamlanacak ve halkımızın hizmetine sunulacak projelerdir. Proje tanıtım toplantısı için halkımızı 100. Yıl Kültür Merkezi’ne bekliyoruz” diye konuştu.