Belediyeden Yaşlılara Saygı Haftasına Özel Etkinlikler

Geri

Belediyeden Yaşlılara Saygı Haftasına Özel Etkinlikler

2 Nisan 2018

 

Büyükleri Evinde Ziyaret Etti

Çankırı Belediyesi Yaşlılar Koordinasyon Merkezinin Yaşlılar Haftası kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler devam ediyor. Etkinlikler kapsamında evde temizlik hizmeti alan yaşlı vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, büyüklerinin hayır dualarını aldı. Yaşlıların isteklerini dinleyen Dinç, büyüklerimize hürmetin kültürümüzde ve inancımızda önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak gerektiğini vurguladı. Yaşlı vatandaşlar da Başkan Dinç’in ziyaretinden ve muhabbetinden mutlu olduklarını belirtti. Dinç, ziyaret ettiği vatandaşlara birlikte çektirdikleri fotoğrafları çerçeveli olarak hediye etti.

 

Yaşlılara Evde Kişisel Bakım 

Çankırı Belediyesi, evden çıkamayacak durumda olan yaşlı ve hasta vatandaşlara ücretsiz olarak evde kişisel bakım hizmeti verdi. Yaşlılar Haftası münasebeti ile evde temizlik hizmeti alan yaşlı vatandaşların evleri temizlenirken evinden çıkamayacak durumda olan yaşlı vatandaşlara da saç kesimi ve bakımı, saç ve sakal tıraşı hizmeti veriliyor.

 

Kursiyerler Lezzetli Ürünleri Yaşlılar İçin Yaptı 

Ziyaretler kapsamında yaşlılara Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi pastacılık kursu öğrencileri tarafından yapılan lezzetler de ikram ediliyor. Kursiyerler, yaptıkları pastalar, börekler, sarmalardan yiyecek sepetleri oluşturarak ziyaret edilen yaşlı vatandaşların evlerine ulaştırıyor.

 

Yaşlılara Özel Hamam Hizmeti 

Başkan Dinç’in talimatı ile Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, Yaşlılar Haftası kapsamında nineleri Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezindeki hamam hizmetinden faydalandıracak. Büyük anneler, yetkililer gözetiminde hamam keyfi yaşayacak.