Belediyeden Şehir Merkezine Dinlenme Alanı

Belediyeden Şehir Merkezine Dinlenme Alanı

29 Mayıs 2018

Park yapımı ve rekreasyon çalışmaları devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir merkezinde vatandaşlara durup oturabilecekleri bir yer daha kazandırdı. Belediye Hizmet Binası yanında bulunan alan, yenilenerek dinlence alanına dönüştürüldü. Ekipler, çalışmalar kapsamında 250 metrekarelik alana 120 metrekare parke, 250 adet bahçe bordürü döşeyerek bir adet sekizgen çatılı kameriye, bir adet çatılı piknik ünitesi, dört adet oturma bankı ve bir adet andezit çeşme yerleştirdi. Daha güvenli olması açısından dinlence alanının etrafı profil demir korkuluklar ile çevrildi. Yapısal çalışmalarının tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmaları da gerçekleştirilen alana çeşitli renklerde begonyalar dikildi. Yeni dinlence alanı vatandaşların da beğenisini kazandı.  Belediye Başkanı Hüseyin Boz, 66 adet parkın dışında şehir merkezinde vatandaşların dinlenebilecekleri bir alan oluşturmaktan memnun olduklarını belirtti.