Belediyeden Öğretmenler Gününe Özel Kutlama

Geri

Belediyeden Öğretmenler Gününe Özel Kutlama

28 Kasım 2016

Koç Otel’de düzenlenen yemekli programa çalışan öğretmenlerin yanısıra emekli öğretmenler de katıldı. Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Vali Yardımcısı Zafer Engin yaptıkları konuşmalarda Çankırı Belediyesi’nin eğitime yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederek öğretmenler gününü kutladılar.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, salonu dolduran bin öğretmene hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Çankırı Belediyesi olarak öğretmenlerimizle 24 Kasım öğretmenler gününde yılda bir kez bir araya geliyoruz. Ama biz öğretmenlerimizi yılda bir kez hatırlamıyoruz. Biz yılın her gününde öğretmenlerimizle beraber ve içiçeyiz. Eğitime öğretime kitaba deftere önem veren bir anlayışla bu konuda yılın her günü üzerimize düşen vazife görev ne ise imkanlarımız ölçüsünde bunları sağlamaya çalışıyoruz. Bunu büyük bir zevkle yapıyoruz. Her zaman söylüyorum belediye başkanlığım döneminde eğitime öğretime yapmış olduğumuz hizmetler, insanların birim ve donanımlarına yapmış olduğumuz katkıdan aldığım hazzı hiçbir şeyden almıyorum. Dolayısı ile eğitimle iç içe olmayı bir büyük görev addediyorum. Belediye Başkanı olarak, belediye çalışanları olarak her zaman emrinizde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”Konuşmaların ardından program canlı müzikle devam etti. Programa katılan öğretmenler Belediye Başkanı İrfan Dinç’e hem eğitime yaptığı yatırımlar için hem de bu özel günde kendilerini unutmadığı için teşekkür ettiler.

ÇOCUK KULÜBÜNDEN ÇOK ÖZEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ KLİBİ

Çankırı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce belediye Fatih Sultan Mehmet Çocuk Kulübü üyesi çocuklar ile burada görevli öğretmen ve çalışanların katıldığı çok özel bir kutlama mesajı klibi hazırlandı.  Klipte çocuklar öğretmenlerinin öğretmenler gününü farklı şekillerde kutlarken eğlenceli klip sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.