Belediyeden Kırkevler Mahallesinde İftar Yemeği

Geri

Belediyeden Kırkevler Mahallesinde İftar Yemeği

18 Ağustos 2011

Kırkevler Sosyal Konutlar mevkiinde gerçekleşen iftar yemeğine 750 mahalle sakini katıldı.

Mahallelilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar öncesinde çocuklar için çeşitli kukla gösterileri ve oyunlar sahnelendi. Belediye Başkanımız İrfan Dinç masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. İftardan sonra da Cevher İlahi Grubunca ilahi dinletisi yapıldı.
Belediyemizin düzenlediği sokak iftarlarından birinin kendi mahallelerinde gerçekleşmiş olmasından dolayı mahalle sakinleri Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e teşekkür ettiler.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’te mahalle aralarında toplu iftar uygulamasını başlatarak kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel komşuluk ilişkilerini geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanımız Dinç toplu iftarlar sayesinde insanların bir araya geldiklerini görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek “Aynı mahallede, aynı sokakta hatta aynı apartmanda yaşayan insanlarımızın birbirleri ile diyaloğunu geliştirmek durumundayız. Dinimizin de komşuluk ilişkilerine ne kadar önem verdiği bilinmektedir. Hem komşuluk ilişkilerini geliştirmek hem de mahallelilik bilincini oluşturmak için bu tür etkinlikler son derece yararlı olmaktadır” dedi.