Belediyeden Hanımlara Lezzet Yarışması

Belediyeden Hanımlara Lezzet Yarışması

16 Aralık 2013

50’ye yakın kadının katıldığı yarışma zeytinyağlılar, tatlılar ve börekler olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirildi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte yarışmacılar lezzetlerini tek tek jüriye takdim ettiler.

Jürinin oylamalarını değerlendirdiği yarışmada, börek kategorisinde su böreğiyle Türkan Karnıkara birinci olurken,

zeytinyağlılarda Zeynep Arzuhalci Portakallı kereviz ile birinciliği elde etti.

Sütlü tatlılarda ise, Aysel Bağdiğinli Kıbrıs tatlısı ile birinci olmaya hak kazandı.

Minik yarışmacının da medeni cesaretini göstererek kurabiyelerini sergilediği yarışmada dereceye giren kadınlara hediye takdim edilirken, farklı kategorilerde birinci olan hanımlara ise, yüz elli liralık hediye çeki verildi. Ayrıca birinci olan hanımlara Çankırı Belediyesi tarafından "Master Şef" unvanı verildi.