Belediye, Yerli Malı Haftası’nı Çocuklarla Kutladı

Belediye, Yerli Malı Haftası’nı Çocuklarla Kutladı

6 Ocak 2016

Belediye Gülbahar Hatun Hanımlar Lokali’nde düzenlenen kutlama programına Korgun Sevgi Evleri’nden 26 çocuk eşlik etti. Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı etkinlikte Hanımlar Lokali çalışanları tarafından hazırlanan yerli malı ürünler masaları süsledi. Yerli Malı Haftası kutlamasında çocuklar, çeşitli hediyelerle sevindirilirken yapılan ikramları hep birlikte yiyerek paylaşmanın da tadına vardılar.

Programa Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Bedriye Karakoç da katıldı. Zeynep Dinç,  düzenlenen etkinlik sayesinde Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara güzel bir gün yaşatmanın yanı sıra tutumlu olmak ve yerli malının kullanılması ile ilgili erken yaşta bilinç oluşturulmasının ulusal ekonomi ve yatırım için ne denli önemli olduğunu ifade etti. Korgun Sevgi Evleri’nden gelen çocuklarla tek tek ilgilenen Dinç, çocukların en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.