Belediye Vezneleri Giriş Katta Hizmet Verecek

Belediye Vezneleri Giriş Katta Hizmet Verecek

15 Aralık 2021

Çankırı Belediyesi, vatandaşın kolay ödeme yapabilmesi için vezneleri Belediye giriş katına indirecek düzenlemeye başladı. Hilal Masa ile İletişim Merkezinin bulunduğu giriş kat, yenileme çalışmalarının ardından ödeme noktaları ile birlikte hizmet verecek.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in talimatı ile emlak, çevre temizlik, reklam, konut, arsa gibi vergilerin ve su faturalarının tahsil edildiği vezneler giriş kata iniyor. Tadilat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte vatandaşı belediye hizmet binasının giriş katında resepsiyon karşılayacak. Hilal Masa ile İletişim Merkezi, giriş katın sol tarafında hizmet verirken ödeme noktaları ise vatandaşlara sağ tarafta hizmet verecek. Çalışmalar süresince girişler, Başkanlık makamı tarafından yapılacak. Başkan Esen, belediyenin giriş katını Çankırı’ya yakışır hale getireceklerini söyleyerek “Hizmetlerimizin odak noktasını vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve işini kolaylaştırmak oluşturmaktadır.” dedi.