Belediye, Veteranlar Futbol Takımı ile Sahalarda Olacak

Belediye, Veteranlar Futbol Takımı ile Sahalarda Olacak

16 Ekim 2017

Kulüp Yöneticisi Talip Dönmez ve Teknik Direktör Şenol Kıyak gözetiminde toplanan Veteranlar Takımı, fikir alışverişinde bulunarak yol haritasını belirledi. Batı Karadeniz Grubunda toplam 6 takımın mücadele edeceği grupta ilk maçlar 14-15 Ekim 2017 tarihlerinde oynanacak.  Belediye Gençlik Spor ilk maçını ise  Kastamonu Veteranlar takımı ile kendi sahasında gerçekleştirecek.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in onay ve desteğini alan ve takımın kurulmasında büyük emek sarf eden Teknik Direktör Şenol Kıyak “ Geşmiş yıllarda profesyonel ve amatör liglerde forma giymiş ter akıtmış arkadaşlarımızın üstündeki tozu pası kaldırıp biz bu işi başarırız diyerek yola çıktık. 30 kişilik güzel bir kadro kurduk. Maçlara çıkacağımız günü heyecanla bekliyoruz. Birlik, beraberlik ve renkli bir atmosferin temellerini attık. Çankırı halkına güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz. Şehrimizi temsil edecek olmanın sorumluluğunun bilincinde ve heyecanınındayız. Tüm taraftarımızı aileleri ile birlikte  tribüne davet ediyoruz. Allah utandırmasın.” dedi.